top of page
Martijn Buijsters_KLEUR_Mrt2018_Vincent van Kleef_Soul2SoulPhotography (3 of 7).jpg

Martijn biedt live akoestische, klassieke gitaarmuziek op maat met een breed repertoire van klassiek en romantisch populaire muziek. Ideaal voor een bruiloftceremonie en als achtergrondmuziek tijdens een receptie, diner, verjaardag of borrel;
een stijlvolle en bijzondere muzikale aankleding!

MAATWERK
Iedere gelegenheid is uniek en daarom lever ik maatwerk toegespitst op jullie wensen; hiervoor hebben we voor een optreden persoonlijk contact.

MINI-CONCERT
Als aanvulling op de achtergrondmuziek speel ik - indien gewenst - graag een paar stukken als ‘mini-concert’, waarbij ik ook iets kan vertellen over de inhoud van de muziek. Uw gasten krijgen dan de gelegenheid eventjes écht te luisteren, iets wat bijdraagt aan de totaalervaring!

OVERAL INZETBAAR
Ik kan zowel akoestisch als (licht) versterkt spelen, ik heb weinig ruimte nodig en ben overal inzetbaar. Dus ook op locaties zonder stroomvoorziening, zoals in een park, in het bos of op het strand; alles is mogelijk!

OVER MARTIJN
Martijn Buijnsters is een alles-behalve-doorsnee gitarist en is te horen als solist, in kamermuziek duo’s, ensemble of orkest, in theaterstukken en musicals.

Beïnvloed door Julian Bream, elementaire deeltjes, Hollywood Fats, priemgetallen, Yves Klein en Hagakure, laat hij een eigen geluid horen in de klassieke wereld van de gitaar.
Ik ben al meer dan 15 jaar professioneel gitarist en heb een uitgebreide ervaring in het uitvoeren van optredens tijdens bruiloften, diners, recepties, verjaardagen etc. Ik ben afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en ben o.a. vaste gitarist in het ensemble van de bekende stersopraan Mirusia waarmee ik in binnen- en buitenland tour!

bottom of page